Kaplıcalar'dan İzmir çıkartması

Kaplıcalar

İzmir Travel Fuarıyla Ege'ye açılan Gönen Kaplıcaları, bu yıl ikinci kez fuara katıldı.


İzmir Travel Fuarıyla Ege'ye açılan Gönen Kaplıcaları, bu yıl ikinci kez fuara katıldı.

6-9 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan İzmir Travel Fuarında Kaplıcaları standıyla Gönen'i temsil edeceğini bildiren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen'in termal turizmini daha ileri noktaya taşımak için tanıtım ve fuarlara ağırlık vereceğiz” dedi.

Gönen Kaplıcaları, 6-9 Aralık tarihleri arasında 4 gün sürecek olan İzmir Travel Fuarına katıldı. Fuarın ilk iki günün ticari işletmelere, son iki günün de halka açık olacağını belirten Başkan Yakar, geçen yıl ilk kez katıldığımız, İzmir Travel Fuarıyla Ege'ye açıldık. Fuarın ciddi geri dönüşü oldu. Gönen'i termal turizmiyle Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri yapmakta kararlıyız.`` 

``Bu nedenden dolayı tanıtım ve fuarlara ağırlık veriyoruz” dedi. Gönen'in, Kaplıcasıyla Türkiye'de markalaşmış bir kent olduğunun da altını çizen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, termal turizmin gelişmesinin, rekabet gücünü korunmasının başlıca unsurları ulaşım sorunun ortadan kalkması, tesislerinin günün koşullarına yanıt vermesidir. Ulaşım sorunumuz yok, tesislerimiz günün koşullarına uygun hale getirildi. Mineral bakımından dünyanın en kaliteli kaplıca suyuna Gönen'in, sahip olduğu değeri kullanması için çalışacağız” dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false